Alle categoriëen

Informatie

Druk op Groen

Ons bedrijf is in 2000 opgericht met een passie voor hoge kwaliteit drukwerk. Doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent én wat de wereld een tintje groener kleurt, dat is precies wat ons hart sneller doet kloppen. Ons doel? Elke dag, week, maand en jaar verbeteringen aanbrengen totdat we een 100% duurzame bijdrage leveren.

Collega achter drukpers
collega in beeld
collega achter drukwerk machine
collega in het magazijn
collega op kantoor
collega op kantoor
opladen elektrische auto
recycling containers

 

printer icoon
Vakmanschap

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar professioneel drukwerk voor verschillende branches. Of het gaat om een kleine oplage of een bestelling met een groot volume, we geven dezelfde zorg en aandacht aan elk project.


 

versturen icoon
Supersnelle service

Vandaag besteld is morgen in huis. Overdag, ’s avonds of ’s nachts drukken? Wij regelen het graag voor je. Onze specialisten denken graag met je mee en hebben verstand van Adobe programma’s zoals Photoshop en InDesign. We bieden onze supersnelle service aan particulieren die nog in de startup fase zitten tot grote bedrijven die de skyline van een stad domineren. En lukt de snelle levering niet, dan hoor je dat natuurlijk vooraf. 

 

boompje icoon
100% gerecycled papier

Ons drukwerk wordt altijd geprint op 100% gerecycled papier. We bieden verschillende kleuren en afwerkingen van de milieuvriendelijke papiersoorten PaperWise, Nautilus en Cocoon Silk. Liever eerst het papier voelen voor je een keuze maakt? Snappen we. Bestel dan de Samplebox, vele anderen gingen je al voor!
 

vrachtwagen icoon
CO2 neutrale verzending

We doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk op de aarde te verkleinen. Daarom bezorgen wij zo veel mogelijk op de elektrische fiets of met de elektrische auto. Zo is de inhoud én verzending van jouw pakketje milieuvriendelijk. Da’s pas groen!
 

 

Ontdek onze eco-bestsellers

Eco bestsellers - flyer

Flyers

Flyers

Folders

folders

Boeken

brochures

Brochures

ALLE PRODUCTEN