Alle categoriëen

Informatie

Bestelling


Bestelproces

Jouw Eco drukwerk bestellen bij Drukopgroen.nl gaat heel eenvoudig. Op onze website Drukopgroen.nl kies je het product dat je wilt bestellen. Doorloop het keuzemenu en upload je bestand. Je ontvangt een orderbevestiging met de bestelde producten. Na betaling wordt de productie in gang gezet.

Offerte aanvragen

Staat jouw product er niet tussen of heb je andere wensen, kies dan op de website (boven Account) voor offerte op maat. Mailen naar offerte@drukopgroen.nl of bellen naar 085 483 31 10 tijdens kantooruren 09:00 uur en 17:00 uur mag natuurlijk ook. Voor al jouw wensen hebben we een oplossing. Natuurlijk altijd Duurzaam!

Verpakking

Onze producten worden in gerecycled materiaal verpakt. Hiermee beschermen we niet alleen jouw bestelling maar dragen wij ook bij aan de bescherming van onze natuur.

Mijn account

Als je een account aanmaakt bij Drukopgroen.nl heb je ook de mogelijkheid om jouw bestelgeschiedenis te bekijken en worden jouw gemaakte ontwerpen opgeslagen. Kies op de website voor registreer en vul de benodigde gegevens in. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met de door jou verstrekte informatie (zie privacybeleid).