Alle categoriëen

Informatie

Duurzaam drukwerk

Ben jij 100% zero waste, een groene ondernemer of ben je gewoon een nuchtere Hollander die zich bewust is van de problemen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd? Waar je ook bent in jouw reis naar duurzaamheid, wij helpen je graag een stapje in de groene richting te zetten.

We zijn hier zeker niet om te oordelen, op je neer te kijken of te beweren dat wij perfect zijn! In feite zijn we nog maar net begonnen aan onze reis naar CO2-neutraal te worden. We leren voortdurend van onze klanten en leveranciers over duurzame alternatieven en ontwikkelen we ons eigen bewustzijn terwijl we elke dag een stapje groener groeien.

Hieronder zie je hoe wij elke dag een stapje dichter bij een neutrale ecologische voetafdruk produceren. Zo kleuren wij de natuur elke dag een tintje groener.

Groene stroom

De hoeveelheid groene stroom die wij verbruiken wordt voor 100% opgewekt uit wind, water en zon. Ons dak ligt vol met zonnepanelen, waarmee we onze elektrische fietsen en auto’s opladen en onze productie van stroom voorzien.

 

Groen drukwerk

Wij printen alles met de CO2-neutraal geproduceerde HP Indigo Digital Press, een van de duurzaamste digitale printers ter wereld. We gebruiken 100% gerecycled papier in al onze producten, hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingen en we recyclen al ons oud papier. Meer weten over onze papiersoorten? Hier lees je meer.
 

Groene relaties

We zoeken en bouwen relaties op met bedrijven die duurzame oplossingen bieden. Dat geldt voor onze papierleveranciers, transporteurs en andere partners. Iedere keer stellen we de vraag of ze nog groener kunnen en daarin trekken we samen op. We doen zaken met groene kanjers!
 

Groene verzending

Wij vervoeren onszelf en onze producten zoveel mogelijk op de fiets of elektrisch. Daarom bezorgen we het liefst in een straal van 30 kilometer, zodat we dit kunnen garanderen.

 

Groen hart

Onze organisatie is door en door groen. Daarom gaan we een stapje verder dan alleen het verduurzamen van onze organisatie en producten. Wij doneren jaarlijks 1% van onze omzet naar duurzame organisaties, zoals de Nederlandse boomplant organisatie Trees for All.

 

Ontdek onze eco-bestsellers

Card image cap  img-fluid

Flyers

Card image cap

Folders

Card image cap

Boeken

Card image cap

Brochures

ALLE PRODUCTEN